XXL Yogaworkshops

In een XXL yogales gaan we 3 uur achter elkaar van beweging naar verstilling. In ons dagelijks leven staan we vaak in de ‘doe-stand’. We hebben vaak vele taken en we krijgen veel prikkels te verwerken. Een mooie tegenhanger van de waan van alledag is dan het meedoen aan een XXL yogales. Even een moment van aandacht en tijd voor jezelf. Om weer tot rust te komen en te herstellen van stress, overprikkeling en opgeslagen spanningen in ons lichaam. Deze XXL lessen zijn voor iedereen geschikt en worden regelmatig gegeven in de Yogastudio in Lemmer.

Data
– zaterdag 14 september
– zaterdag 12 oktober
– zaterdag 9 november
– zaterdag 7 december
– zaterdag 11 januari

Tijd en plaats
Van 13.00 – 16.00 uur in de Yogastudio, Kortestreek 19 in Lemmer
Investering: € 30 per les


Meer lezen over Yin Yoga en Restorative Yoga

Verdiepingsgroepen in Lemmer

In deze verdiepingsgroep duiken we iedere maand de diepte in met Yoga, Adem & meer.

Hoe vaak?
Er zijn twee verdiepingsgroepen. Vijf maanden achter elkaar komen we één keer per maand bij elkaar. Eén groep op iedere tweede maandagavond van de maand en de andere groep op iedere tweede zaterdagochtend van de maand. Beide groepen zijn op dit moment volgeboekt. Wil je meedoen en op de wachtlijst dan kun je je hier aanmelden.

Waarom meedoen?
Yoga en Adem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je ademhaling is je ‘stille leraar’ en een graadmeter voor hoe het met je gaat. Tijdens de lessen zullen thema’s als grenzen, eigenwaarde, expressie, ruimte, controle loslaten etc. aan de orde komen. De houdingen en oefeningen zullen hierop afgestemd worden.


Tijd: ma: 19.15 – 21.30 uur of za: 9.30 – 11.45 uur
Plaats: Yoga studio aan de Kortestreek 19 in Lemmer
Maximaal 5 deelnemers
Looptijd: 5 maanden
Investering: € 195 voor 5 keer