XXL Yoga Specials

In een XXL yogales gaan we 3 uur achter elkaar van beweging naar verstilling. In ons dagelijks leven staan we vaak in de ‘doe-stand’. We hebben vaak vele taken en we krijgen veel prikkels te verwerken. Een mooie tegenhanger van de waan van alledag is dan het meedoen aan een XXL yogales. Even een moment van aandacht en tijd voor jezelf. Om weer tot rust te komen en te herstellen van stress, overprikkeling en opgeslagen spanningen in ons lichaam. Deze XXL lessen zijn voor iedereen geschikt en worden regelmatig gegeven in de Yogastudio in Lemmer.

Data
– zaterdag 11 januari
– zaterdag 8 februari
– zaterdag 14 maart
– zaterdag 18 april
– zaterdag 9 mei
– zaterdag 13 juni

Tijd en plaats
Van 13.00 – 16.00 uur in de Yogastudio, Kortestreek 19 in Lemmer
Investering: € 30 per les


Thema’s 2020

Zaterdag 11 januari – VOLLE MAAN SPECIAL
Verwelkom het nieuwe jaar met  meditatie, Yin Yoga & Restorative Yoga. Deze special gaat over openen in kwetsbaarheid om onze intenties te begroeten en te verankeren. Waar verlangt jouw hart naar?

Zaterdag 8 februari – WINTERYOGA SPECIAL
De Winter is het seizoen waarin de natuur zich helemaal terugtrekt, vertraagt en verstilt. In deze les gaan we Yin Yoga en Restorative Yoga combineren om onszelf weer te verbinden met onze innerlijke kern. 

Zaterdag 14 maart –  LENTE SPECIAL – ONTGIFTEN MET YIN
Je lichaam is je tempel en belangrijk om goed voor te zorgen. De lente vraagt ook om een grote schoonmaak ;). Ondersteun dit proces met Yin Yoga & Restorative Yoga. Een boost voor je immuunsysteem.

Zaterdag 18 april – ANTI STRESS en onze PSOAS
De psoas wordt ook wel onze stress-spier genoemd en is direct verbonden met stress, angst en overbelasting. Een ontspannen psoas zorgt voor stevigheid, een diepe verbinding met jezelf en helpt om te staan voor jezelf. Je leert Yin en Restorative oefeningen die je ondersteunen om spanning in de psoas los te laten.

Zaterdag 9 mei – DE WEG NAAR DIEPE ONTSPANNING 
Deze extra lange les bestaat uit drie elementen. We beginnen met een meditatie begeleid door hartverwarmende muziek. Daarna ontvang je een heerlijke lange Yin Yogales.  We sluiten de les af met een extra lange Yoga Nidra met als thema: Zelfliefde & Zelfrespect. Yoga Nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd en maakt gebruik van intentie, visualisaties en ademoefeningen. Je ontdekt de helende ruimte tussen slapen en waken.

Zaterdag 13 juni – ZOMER SPECIAL – OPEN JE HART
Voed jezelf met alles waar je een glimlach van op je gezicht krijgt :). Maak contact met vriendelijkheid naar jezelf en open je hart voor dankbaarheid. Met meditatie, Yin Yoga & Restorative Yoga.


Meer lezen over Yin Yoga en Restorative Yoga

Verdiepingsgroepen in Lemmer

In deze verdiepingsgroep duiken we iedere maand de diepte in met Yoga, Adem & meer.

Hoe vaak?
Er zijn twee verdiepingsgroepen. Vijf maanden achter elkaar komen we één keer per maand bij elkaar. Eén groep op iedere tweede maandagavond van de maand en de andere groep op iedere tweede zaterdagochtend van de maand. Wil je meedoen dan kun je je hier aanmelden.

Waarom meedoen?
Yoga en Adem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je ademhaling is je ‘stille leraar’ en een graadmeter voor hoe het met je gaat. Tijdens de lessen zullen thema’s als grenzen, eigenwaarde, expressie, ruimte, controle loslaten etc. aan de orde komen. De houdingen en oefeningen zullen hierop afgestemd worden.


Tijd: ma: 19.15 – 21.30 uur of za: 9.30 – 11.45 uur
Plaats: Yoga studio aan de Kortestreek 19 in Lemmer
Maximaal 5 deelnemers
Looptijd: 5 maanden
Investering: € 195 voor 5 keer