Traject Innerlijke Groei


Wil je in korte tijd de diepte in en een grote stap in je ontwikkeling en bewustwording maken? Dan is dit volledige traject iets voor jou. Je krijgt inzicht in jezelf en je proces. Oude, vergeten, en in je lichaam vastgezette gevoelens en emoties worden bevrijd. Delen van je échte zelf, je essentie, die gevangen zitten in het verleden, komen (weer) vrij. Je leert werken met je adem, stem en lichaam. Tools die je de rest van je leven kunt gebruiken om dichter bij jezelf te blijven en je eigen ruimte en plek in te nemen.

Placeholder
Ik benmezelf

Stap 1

Astrologisch profiel

We starten het traject met een uitgebreid astrologisch profiel. Dit dient als leidraad voor het hele proces. Het astrologisch profiel bestaat uit een geboortehoroscoop en uitleg over je levensloop en transformatieperiodes. Dit geeft inzicht in jouw unieke talenten, levensopdracht en uitdagingen.

Op basis van:

 • Je geboortedatum
 • Je geboortetijd
 • Je geboorteplaats

Stap 2

Adem- en stemwerk sessies

Tijdens de ademsessies beginnen we met het openen van je ademhaling. Je laat oude en beperkte adempatronen los en krijgt inzicht in de invloed van deze patronen in je dagelijks leven. Als je je ademhaling verandert, verander je ook je leven.

We gaan ook werken met de stem van je ziel. Oude gevoelens die naar boven komen vanuit het onderbewuste, leer je in expressie brengen. De klanken van je stem trillen door de lagen van oude blokkades. Ons lichaam vertelt het verhaal van ons leven. Het is enorm bevrijdend om hieraan expressie te geven.


Stap 3

Lichaamssessies

Door oude en vastgezette gevoelens te bevrijden, ontstaat er meer ruimte voor je échte Zelf. Tijdens de lichaamssessies leer je om te ontspannen in wat er is. Om te blijven voelen en aanwezig te blijven. Te voelen en ervaren dat iedere spanning in ons lichaam komt en gaat.Je maakt een diepe verbinding met wat je lichaam je te vertellen heeft en te ontspannen in wat er (toch al) is.

Resultaat

 • Van denken naar voelen
 • Meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn
 • Meer ontspanning en lichaamsbewustzijn

Stap 4

Zijn wie je bent!

In de laatste, afsluitende en integrerende sessie kijken we naar de transformatie die heeft plaatsgevonden. Hoe je gegroeid bent en welke stappen je al hebt gezet.

Blij met jezelf en trots dat je de moed hebt gehad om zo diep in jezelf te duiken! Om buiten je comfortzone te treden. En wat je allemaal al hebt omarmd in jezelf en hoe je eigenwaarde is gegroeid. Een integrerende sessie ter bekrachtiging van wie jij in essentie bent!Placeholder

Meer weten?

Je bent van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Samenvatting


 • Astrologisch profiel

  Aan de hand van je geboortehoroscoop en levensloop krijgen we inzicht in jouw unieke talenten en levensopdracht

 • Adem- en stemsessies

  Tijdens de adem- en stemsessies laat je oude patronen los en maak je meer ruimte om volledig adem te halen en expressie te geven. Je krijgt meer energie, levenskracht en ruimte voor positieve dingen in je leven.

 • Lichaamssessies

  Door te voelen en te ontspannen in opgeslagen spanning en stress, laten we verder los. Je maakt een diepere connectie met wat je lichaam je te vertellen heeft. Hierdoor kom je meer in het hier en nu, waardoor je meer keuzevrijheid gaat ervaren.

 • Innerlijk gegroeid en dichter bij jezelf!

  In de afsluitende sessie kijken we naar de stappen die je gezet hebt. Deze sessie is integrerend en bekrachtigt wie jij écht bent!

Praktisch gezien, bestaat het traject uit:

 • 9 individuele consulten van 1½ uur inclusief geboortehoroscoop
 • traject op maat incl. oefeningen voor thuis
 • Tussentijdse e-coaching
 • 4 tot 6 maanden

De prijs van dit volledige traject is € 825

Je mag ook in 4 termijnen van € 210 betalen


Meer informatie over de tarieven vind je onder ADEM, LICHAAM en ASTROLOGIE

Wil je meer weten?