Ervaringen van cliënten


Dank je wel voor het intens diepe proces waar ik met jouw hulp en begeleiding doorheen ben gegaan. Telkens nodigde jij mij uit vooral heel diep in mijzelf te blijven voelen … tijdens het ademen … tijdens onze gesprekken. Dit thema kwam telkens weer terug, eerlijk zijn, durven uitspreken. En jij, precies wetend welke stukken aan te raken. Intense en oude pijnstukken die heel diep verscholen zaten kwamen eindelijk tevoorschijn. Ik voelde mij zo veilig in jouw handen. Er loopt een traantje van intense dankbaarheid over mijn wang want ik heb mij zo ellendig gevoeld. Thuis alleen, in die intens zwarte depressie waar ik niet uit leek te komen. Bij jou kon ik dit allemaal kwijt, kon ik eerlijk, klein en eindelijk oprecht kwetsbaar zijn. Totdat het oke was en totdat er stapje voor stapje weer licht tevoorschijn kwam. Intens mooie transformaties in mijn relaties met mijn dierbaren. Voor het eerst weer echt helemaal terug in mijn lichaam, met beide voeten op de grond. Richard


Wauw zeg! Mijn keel is sinds de sessie weer beter. En… ik ben er nu achter dat er altijd wat in mijn keel zit (nou ja, zo voelt het) als ik iets moet doen wat niet oké is voor me. Ik ben wel emotioneel. Tranen voor nieuwe opdrachten… van blijdschap en dankbaarheid dat het universum dit met me voor heeft. Nou zo ken ik mezelf niet hoor. Zo fijn dat je me dit laat ervaren en me weer even opnieuw in het leven zet! Zo voelt het echt. Lieve Brigitte, thnxx voor je fijne begeleiding op dit mooie pad! Chantal


Ik voel me heerlijk na de 3 ademsessies. Het heeft me heel goed gedaan. Ik krijg meer heldere inzichten. En in drukke situaties heb ik veel aan de ademhaling. Tijdens de eerste sessie kwam er veel verdriet van de afgelopen jaren naar boven. Er is veel gebeurd waarvan ik vond dat ik het moest accepteren. Maar nu ging ik voelen. Na de sessie moe maar voelde me heel ruim. De tweede sessie kwam er boosheid uit mijn jeugd. Ik zag mezelf als kind. Het voelde alsof het kind in mij er nu mocht zijn en mocht zakken in mijn lichaam. Heel blij maar ook nog onevenwichtig zocht ik na de sessie een nieuwe balans. De derde sessie weer oude pijn losgelaten. Ik voelde me vredig, blijdschap en rust in mezelf. Ontspanning, genieten, blij zijn en vertrouwen kwamen naar boven. Het was heerlijk. Nu 2 weken later voel ik me in balans en rijk, rijk dat ik het mocht beleven. Rijk dat Brigitte op mijn pad kwam. GabrieAfgelopen jaren heeft er veel plaats gevonden in mijn leven wat enorme stress op heeft geleverd. Ook vanuit mijn jeugd en opvoeding zit er oude pijn… Ik ging letterlijk in de overlevingsstand: hoge ademhaling, zweten, angst hebben en niemand en niets te dicht bij mij laten komen. ’s nachts werd ik angstig wakker, badend in het zweet en met de ademhaling in mijn keel. Ik was een toeschouwer van mijn eigen leven/ lijf aan het worden….. Ik was mezelf totaal kwijt. Ik wilde graag weer vertrouwen hebben in mijn lijf in mijn leven en vooral in mijzelf! Door samen met Brigitte de ademsessies in te gaan kwam ik letterlijk beetje bij beetje terug in mijn lijf. Dat gaat soms gepaard met heftige emoties. Alle pijn, frustraties en boosheid komen eruit en mag je laten gaan. Brigitte geeft mij dat vertrouwen. Ik voel me vrij om mijn emoties te laten gaan bij Brigitte. Na twee sessies merk ik al duidelijk een verschil, ik ben veel rustiger geworden, heb meer vertrouwen in mijn leven en toekomst gekregen en sta weer stabiel en sterk in mijn lijf. Ik mag er zijn! Ik val zeker nog wel eens terug in mijn oude ademhalingspatroon maar gelukkig kan ik door wat ik van Brigitte geleerd heb weer de juiste ademhaling oppakken. Hiervoor neem ik bewust de tijd, dit kan thuis op bed met een muziekje op de achtergrond maar ook in de auto of op het werk. Het wordt een onderdeel van je leven, de ademhaling…… Hierdoor voel ik bijna geen stress meer en ben ik eindelijk weer mezelf aan het worden. LianneDe workshop heeft heel veel met me gedaan en kwam precies op het juiste moment. Ik bleef maar door sukkelen. Het heeft me absoluut geholpen om veel los te laten. Verdriet om de verliezen van afgelopen tijd maar ook boosheid. Het mocht er zijn. Ik voel veel opluchting. In de eerste ademsessie tijdens de workshop voelde ik wat ík wil en wat ík nodig heb. En ik voel nu ook de moed om door te pakken en deze ruimte voor mezelf op te eisen. Ik voel me krachtiger en heb de regie over mijn leven overgenomen. Ik vind mezelf nu even belangrijker! De begeleiding van Brigitte is heel kundig. Het voelt alsof de waarheid naar boven komt en er mag zijn. Geke


Ik kwam terecht bij Brigitte, voor een spirituele astrologie uitleg. Ik werd er op gewezen dat mijn ademhaling opeens stopte, dat had ik zelf niet door een vast patroon. Brigitte legde uit dat dat voor mij een soort bescherming was. Even uit mijn lichaam schieten. Zes keer heb ik een ademsessie bij Brigitte gedaan. En ik merk nu dat ik meer in harmonie ben met mijn lichaam. Goede ademhaling is JA zeggen tegen het LEVEN. Sylvia


Brigitte heb ik ontmoet op de magische markt we kwamen in gesprek over mijn hyperventilatie. Tijdens een optreden kwam dit plots na 10 jaar weer naar boven (ik speel saxofoon). Er was iets wat triggerde en de hyperventilatie weer heeft geactiveerd. Brigitte gaf aan mij van de hyperventilatie te kunnen verlossen. Na mijn eerste sessie bij Brigitte – wat ik doodeng vond – stelde Brigitte mij op mijn gemak met een heerlijke kop thee en haar rust. Hierdoor kon ik mij ontspannen en kon ik mij laten leiden door Brigitte. Waardoor we bij “de boosdoener” zijn gekomen en deze hebben aangepakt. Zes dagen na mijn bezoek, in Brigitte haar praktijk, had ik wederom een belangrijk optreden. Aangezien ik enkele solo’s had meer reden om niet weer te hyperventileren. Het ging helemaal goed, perfect zelfs, we wonnen die dag. Dankzij Brigitte heb ik mijn ademhaling onder controle en weet ik hoe te reageren en te accepteren. Dat laatste vooral. Omdat het fijn is om jezelf te onderhouden ga ik om de 2 maanden naar Brigitte, elke keer gaan we dieper en kom ik (nog) dichter bij mezelf. Brigitte dankjewel. Judith


De workshopdag vond ik prachtig. Het voelt zó opgeruimd! De dag na de workshop was mijn lichaam ook letterlijk ongelooflijk aan het opruimen. Zoveel dat vast zat in de energie.Ik heb ervaren dat ik heel goed kan voelen. Maar ik heb nu ook ervaren dat er een groot verschil zit tussen ‘voelen IN mijn verhaal (drama)’ en ‘UIT mijn verhaal blijven en toch de resonantie te voelen in mijn lichaam’. Dus het verhaal en het voelen uit elkaar halen. Anders zit ik in mijn drama te voelen! Ik ben helemaal thuisgekomen in mezelf! Ademen is ECHT het enige!!! Het is onvoorstelbaar als je je durft over te geven. En het is zo veilig bij Brigitte. Dirkje